Politika zaštite privatnosti

Istarski portal d.o.o. Labin u svom poslovanju provodi mjere zaštite osobnih podataka sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), zakonskim i regulatornim obvezama.

Voditelj obrade: Istarski portal d.o.o., Mate Blažine 4, 52220 Labin.  

Ako je Istarski portal d.o.o. zajednički voditelj obrade Vaših osobnih podataka sukladno članku 26. Opće uredbe o zaštiti podataka s još nekim drugim voditeljem obrade, na temelju zajedničke poslovne suradnje i/ili s osnova korištenja neke zajedničke usluge i/ili legitimnog interesa Istarskog portala, dodatne informacije u vezi sa zaštitom i obradom Vaših osobnih podataka osim od Istarskog portala, možete zatražiti i od drugog voditelja obrade navedenog u dijelu ove Politike pod naslovom Pravila o zajedničkim voditeljima obrade.  

Ukoliko se registrirate i izradite profil na našoj internet stranici ili naručite putem naše web trgovine, morat ćete unijeti osobne podatke u online obrasce. Podaci koje unesete i podaci koji su rezultat obrade Vaše narudžbe (poput broja i statusa narudžbe, podaci o vremenu i načinu isporuke te adresi dostave, e-mail) potrebni su za izvršenje ugovora, odnosno pružanja usluge web trgovine.   

Portal Putujmo.net koristi cookiese (kolačiće) koji su obavezni za ispravan rad aplikacije, za reklame i reklame vanjskih partnera te za evidenciju posjeta  

Podaci koje čuvamo su ime i prezime i komentari vezani uz tu osobu nakon što se korisnički račun izbriše.  

Korisnik može u svakom trenutku izmijeniti svoje profilne podatke na korisničkom računu i izbrisati svoj korisnički račun i profil, nakon čega se brišu i svi osobni podaci.  

Vezano za sva pitanja koja se tiču obrade Vaših osobnih podataka i ostvarivanja prava predviđenih Općom uredbom o zaštiti podataka, možete se obratiti pisanim putem na adresu: Istarski portal d.o.o., Mate Blažine 4, 52220 Labin ili e-mailom na adresu: nenad@istarski.hr